Liemeņa atkaulošana, fasēšana, gatavināšana
Standarta kaulojums: pa lielajām pozīcijām, bez specifiskiem griezumiem 0.65 Eur / kautsvara kg. Standarta kaulojums nozīmē, ka tiks izgriezta fileja, steiki (karbonādes), lielie muskuļi ( šķiņķis un gulašs) un triminga gaļa (gaļa malšanai). Griezumi netiek atsevišķi marķēti pēc nosaukuma (lielie muskuļi – šķiņķis utt. ).
Papildus griezumi: papildus 2.00Eur/par pozīciju.
Papildus griezumu uzskaite:
Ar kaulu: steiki (Ribsteiki, Porterhouse, T-bone un citi), stilbiņš (Osso Buco), ribas (English cut, Shortribs un tmldz.), lāpstiņa un / vai plecs ar kaulu. Gabali ar kaulu tiek sazāģēti šķēlēs apm. 3-4 cm biezas vai pēc pasūtītāja norādījumiem. Fasē pēc klienta norādījumiem.
Krūtiņas, pavēderes griezumi: Briskets, Flanks, Skirts un citi. Attīrīti, sadalīti gabalos pēc vajadzības. Fasē pēc klienta norādījumiem.
Plecs, lāpstiņa, kakls: lāpstiņas fileja, lāpstiņas steiki, cepeša, karbonādes gabali un citi griezumi. Attīrīti, sadalīti gabalos pēc vajadzības. Fasē pēc klienta norādījumiem.
Lielie muskuļi (šķiņķi): Langets, Silverside, Topside, Picanha (Culotte), Tri-tip (Cuvette), "Pakaļas steiki" (Rump/ Round) un citi griezumi. Attīrīti, sadalīti gabalos pēc vajadzības. Fasē pēc klienta norādījumiem.
*Zemāk skatīt pievienoto uzskates materiālu, kur var iepazīties ar griezumiem, aprakstiem, bildēm.