Ribu daļas (Ribeye) steiks

Muguras daļa, kura atrodas virs ribām un īpaši paredzēta cepšanai un grillēšanai. Gaļas gabals sastāv no vairākām muskuļu šķiedrām starp kurām atrodas tauku dzīslas, kuras cepšanas rezultātā izkūst un padara gaļu īpaši sulīgu. Lieliskam rezultātam sagrieziet gaļu 1 collu (~2,5cm) biezās šķēlēs un cepiet uz karstas pannas vai grila aptuveni 3 min no katras puses, lai iegūtu sulīgu, vidēji ceptu steiku. Atkarībā no gaumes var samazināt vai palielināt cepšanas ilgumu tādējādi regulējot sev vēlamo gatavības stadiju. NEPĀRCEPT!!! Liellopu gaļa savas labākās garšas īpašības nodrošina vidēji cepta, kad tā ir īpaši sulīga un mīksta. Cepot pārāk ilgi šķiedras gaļas sastāvā atdod mitrumu un gaļa kļūst sausāka, tādējādi lai iegūtu mīkstu un baudāmu gaļu nākas to ilgāku laiku sautēt. Ribu daļas (Ribeye steak) steika cena 24.00 EUR/kg Pakas sastāvā antrekots - muguras karbonāde ~ 2.5 kg

Nepieciešama iepriekšēja rezervācija

Cena €59.90
gab.