Antrekots (Sirloin)

Muguras daļa, kura īpaši paredzēta cepšanai un grillēšanai. Lieliskam rezultātam sagrieziet gaļu 1 collu (~2,5cm) biezās šķēlēs un cepiet uz karstas pannas vai grila aptuveni 3 min no katras puses, lai iegūtu sulīgu, vidēji ceptu steiku. Atkarībā no gaumes var samazināt vai palielināt cepšanas ilgumu tādējādi regulējot sev vēlamo gatavības stadiju. NEPĀRCEPT!!! Liellopu gaļa savas labākās garšas īpašības nodrošina vidēji cepta, kad tā ir īpaši sulīga un mīksta. Cepot pārāk ilgi šķiedras gaļas sastāvā atdod mitrumu un gaļa kļūst sausāka un lai iegūtu mīkstu un baudāmu gaļu nākas to ilgāku laiku sautēt. Antrekota (Sirloin steak) cena 24.00 EUR/kg Pakas sastāvā antrekots - muguras karbonāde ~ 2.5 kgPieejama ierobežotā daudzumā, nepieciešama iepriekšējā rezervācija.

Cena €59.90
gab.